Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Predstavljanje pobjedničkog pehara Lige prvaka u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisućama nogometnih zaljubljenika na Champions League Trophy Touru pridružili su se i Rene Bitorajac, Robert Kurbaša, Mario Petreković i Ivan Vukušić

U Zagrebu, 11. listopada 2014. – Ovog vikenda glavni zagrebački trg ponovno je zahvatila groznica Lige prvaka, najelitnijeg natjecanja najvažnije sporedne stvari na svijetu. Naime, građani su imali priliku uživo vidjeti pobjednički pehar Lige prvaka u sklopu Champions League Trophy Toura koji predstavlja UniCredit Grupa.

Pročitajte i ovo Ilustracija neočekivan gost VIDEO "Kći je uzela vrećicu i počela vrištati": U paketu iz trgovine nešto se micalo Ilustracija Ne nasjedajte! Prevaranti opet haraju: Iz poznate banke poslali važno upozorenje svojim korisnicima

Priliku da uživo pogledaju kultni trofej te se fotografiraju s ambasadorima projekta Peterom Schmeichelom i Goranom Vlaovićem nisu propustile ni brojne poznate osobe. Glumci Tarik Filipović, Rene Bitorajac i Robert Kurbaša, TV voditeljice Mila Horvat i Renata Sopek te voditelji Mario Petreković i Ivan Vukušić pridružili su se tisućama građana i iskoristili jedinstvenu priliku za fotografiranje ispred trofeja te za posjet multimedijalnoj izložbi UniCredit Walk of Champions.

Posebno oduševljen bio je Tarik Filipović, inače veliki nogometni zaljubljenik, koji je zahvalio organizatorima što su omogućili građanima Hrvatske uživanje u trofeju.

Općenito sam lud sam za nogometom, ali Liga prvaka je zaista nešto posebno. Kad krene njihova himna, moj sin koji ima šest i pol godina i ja obavezno stavljamo ruku na srce. On je navijač Reala, stariji sin Barcelone, a ja čekam da se ostvari moj veliki san i da Dinamo jednog dana donese ovaj veliki trofej u Zagreb – ovom prilikom naglasio je Tarik.

Nogomet iz ženske perspektive komentirala je Renata Sopek, koja je istaknula kako često s društvom prati nogometne utakmice.

Oduvijek pratim sport općenito, ali nogomet je moja najveća ljubav. Važnije utakmice reprezentacije i Ligu prvaka ne propuštam! Uistinu je sjajan osjećaj biti ovdje i vidjeti pobjednički pehar uživo – istaknula je Renata.

Trofej u Zagrebu ostaje do nedjelje, 12. listopada, a osim fotografiranja za posjetitelje je predviđeno pregršt drugih zanimljivih sadržaja i aktivnosti poput pregleda nekih od najslavnijih trenutaka iz Lige prvaka, raznovrsnih interaktivnih igara, izrade vlastitih Panini sličica te mogućnost osvajanja vrijednih nagrada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene