Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Chen Wei-yih pozirala je u vjenčanici držeći cvijeće, isplanirala cijelo vjenčanje i unajmila dvoranu za proslavu na koju je pozvala 30 prijatelja. Ali njezino vjenčanje ipak neće biti tradicionalno.


Naime, ona će se udati sama za sebe. 30-godišnjakinja iz Tajvana vjenčanje je isplanirala za idući mjesec. Na tu se odluku odlučila zbog socijalnog pritiska da se uda. 'Zadovoljna sam na poslu, sa svojim životnim iskustvom, ali nisam pronašla partnera. Što da radim? Nisam protiv braka. Samo se nadam da mogu pokazati drugačije ideje unutar granica tradicije', pojasnila je.

Vezani članci Ilustracija Prijeti sukob svjetskih velesila? Američki general: "Nadam se da sam u krivu, no imam osjećaj da ćemo 2025. zaratiti" Ilustracija Testiraju borbenu spremnost: Deseci kineskih aviona ušli u zonu tajvanske protuzračne obrane

>> Mladenka na vjenčanje stigla bagerom

Vjenčanje će stajati više od 5 tisuća dolara. 'Mislim da će se sve više djevojaka odlučiti na ovakav korak', dodala je. Žene se u Tajvanu sve kasnije i sve rjeđe udaju, zbog čega vladu brine natalitet države, piše MSNBC. Medeni mjesec će provesti u Australiji. 'Da imam stalnog dečka ne bih ovo učinila. To bi ga uvrijedilo. Samo se nadam da će se ljudi više posvetiti ljubavi prema sebi samima', zaključila je buduća mladenka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju