Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog društvenog pritiska

Tajvanka se udaje 'sama za sebe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chen Wei-yih pozirala je u vjenčanici držeći cvijeće, isplanirala cijelo vjenčanje i unajmila dvoranu za proslavu na koju je pozvala 30 prijatelja. Ali njezino vjenčanje ipak neće biti tradicionalno.

Naime, ona će se udati sama za sebe. 30-godišnjakinja iz Tajvana vjenčanje je isplanirala za idući mjesec. Na tu se odluku odlučila zbog socijalnog pritiska da se uda. 'Zadovoljna sam na poslu, sa svojim životnim iskustvom, ali nisam pronašla partnera. Što da radim? Nisam protiv braka. Samo se nadam da mogu pokazati drugačije ideje unutar granica tradicije', pojasnila je.

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Domagoj, Hrvat iz Tajvana razorni potres Hrvat koji živi na Tajvanu: "Svi su bili preplašeni. Ne vidimo to svaki dan"

>> Mladenka na vjenčanje stigla bagerom

Vjenčanje će stajati više od 5 tisuća dolara. 'Mislim da će se sve više djevojaka odlučiti na ovakav korak', dodala je. Žene se u Tajvanu sve kasnije i sve rjeđe udaju, zbog čega vladu brine natalitet države, piše MSNBC. Medeni mjesec će provesti u Australiji. 'Da imam stalnog dečka ne bih ovo učinila. To bi ga uvrijedilo. Samo se nadam da će se ljudi više posvetiti ljubavi prema sebi samima', zaključila je buduća mladenka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene