Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vožnja opasna po život

Strojovođa tijekom vožnje čitao novine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strojovođa sjevernog metroa u New Yorku snimljen je kako tijekom vožnje čita novine

'On je samo podigao pogled kada su zvona na određenoj stanici zvonila', izjavio je John Binghman, a  prenosi NBC 4. 'To mi je stvaralo nervozu, jer što bi se desilo s vlakom da neko zvono nije zvonilo?' John je rekao da će podnijeti tužbu protiv Sjevernog Metroa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo" Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat

U svom priopćenju, u vezi ovog slučaja, prijevoznička tvrtka izrazila je svoju osudu ponašanja vozača. 'Čitati nešto, pisati ili koristiti mobitele tijekom vožnje je neprihvatljivo. Sjeverni metro će poduzeti potrebne mjere, kako se to više ne bi ponovilo.'

Strojovođa koji je čitao novine biti će suspendiran tijekom istrage, a identitet će do kraja istrage ostati tajna. Tvrtka je samo izvijestila da je riječ o osobi koja za njihovu agenciju radi od 1988. godine te da je od 2001. godine strojovođa.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene