Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nebo je reklo 'ne danas'

Što ti je sreća: Poginuo bi na mjestu da ga nije dodirnuo 'prst sudbine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira u što željeli vjerovati, da su dječaka spasili anđeli čuvari ili čista slučajnost, jedno je sigurno - 25. rujna može slaviti kao drugi rođendan.

Nepoznati školarac iz Simferopolja, koji se u petak ujutro dosađivao čekajući prijevoz na autobusnoj stanici, zasigurno bi poginuo da ga je samo koju sekundu duže intrigirao predmet koji je ugledao uz ogradu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Istraga u tijeku Dječak pušten iz bolnice: Njegovi roditelji stradali su u strašnoj prometnoj nesreći

Naime, tek što je prestao s njime poigravati i odšetao, na to je mjesto dojurio BMW, odnosno vozač koji je zbog velike brzine pri skretanju izgubio kontrolu nad automobilom (zapis iz drugog kuta možete pogledati ovdje).

Snimka te nesreće je postala viralni hit na ruskim društvenim mrežama, no nažalost lokalni mediji za sada nisu prenijeli kakva je sudbina zadesila nepažljivog vozača.

Čudom izbjegli smrt: Bicikliste prilikom sudara 'izbavili anđeli čuvari'

Iz zapisa je tek jasno da je glavom probio staklo i da je udar preživio, ali iz videa je nemoguće zaključiti koliko se ozbiljno pritom ozlijedio.

Kako bilo, mališan se iz svega izvukao neokrznut, a treba li na tome zahvaljivati anđelima čuvarima ili čistoj slučajnosti, odnosno sreći, sasvim je svejedno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene