Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka čast

Pošten do boli: Policajac sam sebi napisao kaznu zbog prometnog prekršaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac je odlučio olakšati vlastiti novčanik za više od tisuću kuna iako je prijestup mogao zataškati.

Tim Glover, policajac iz floridskoga gradića Haines Cityja, kojemu je između ostaloga zadaća pregledavati zapise s nadzornih kamera na semaforima, kaznio je samog sebe nakon što mu je prije dva tjedna jedna od snimaka otkrila da je prošao kroz crveno svjetlo.

Pročitajte i ovo Naplatne kućice kod Tunela Učka Istarski ipsilon Malo je popio pa parkirao u zaustavnoj traci i zaspao: Show je nastao kad mu je policija pokucala na prozor Ilustracija Nije se vidjela Žena u Dalmaciji iscrtala zebru na cesti, dobila je kaznu

Glover je, naravno, video mogao izbrisati i prijestup zataškati, međutim odlučio je učiniti moralno i tretirati sebe kao što bi i svakog drugog građanina.

"Ponekad ovaj posao baš i nije ugodan. Ako sam mogao i morao pisati kazne prijateljima i kolegama, zašto bih od sebe učinio iznimku? Uostalom, tako sam odgojen. Kada učiniš nešto pogrešno, budi čovjek i prihvati odgovornost", pojasnio je tamošnjim novinarima Glover svoju filozofiju, te dodao da si je iz džepa izbio preko tisuću kuna.

Glover je kroz crveno svjetlo prošao početkom rujna tijekom pauze za ručak, ali prekršaja nije bio svjestan sve dok na snimci nije prepoznao službeni automobil kojim se koristi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene