Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gradić Missoula u američkoj saveznoj državi Montani ostao je bez struje na vrlo bizaran način. Pohlepni ćelavi orao, mislio je kako će mu lane biti lagan plijen, no preračunao se i ispustio ga iz kljuna.


No lane nije palo na tlo, već na žicu dalekovoda. Radnici koji održavaju elektroenergetsku mrežu izašli su na teren kako bi istražili što ne valja s dalekovodima. Tad ih je zatekao bizaran prizor - lane na jednoj od žica.

Vezani članci Misteriozna životinja nalik na vukodlaka ubijena u Montani (Foto: Montana fish, wildlife & parks) Misteriozna zvijer zbunila stručnjake: Testiranje DNK-a trebalo bi pokazati o čemu se radi Slika nije dostupna ŠOKANTNA SNIMKA Otac nehotice pregazio vlastitu djecu

Lee Bridges, koja živi neposredno pored dijela dalekovoda na kojem je lane zapelo, upitala je radnika što se događa, a njegov odgovor ju je iznenadio. ' Pokazao je prstom prema dalekovodu i rekao kako je problem srna 's krilima'', ispričala je Bridges, a prenosi Daily Mail.

Gradić je ostao bez struje na pola sata, koliko je radnicima trebalo da uklone lešinu s dalekovoda. Jedan od radnika nije mogao odoljeti a da ne napravi fotografiju tog bizarnog incidenta.