Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran incident

Srna 'zapela' za kabel dalekovoda, gradić ostao bez struje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradić Missoula u američkoj saveznoj državi Montani ostao je bez struje na vrlo bizaran način. Pohlepni ćelavi orao, mislio je kako će mu lane biti lagan plijen, no preračunao se i ispustio ga iz kljuna.

No lane nije palo na tlo, već na žicu dalekovoda. Radnici koji održavaju elektroenergetsku mrežu izašli su na teren kako bi istražili što ne valja s dalekovodima. Tad ih je zatekao bizaran prizor - lane na jednoj od žica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon pada aviona ČUDO Djevojčica danima hodala divljinom i tražila pomoć Slika nije dostupna Posljedica neodržavanja Dječak (10) poginuo u bizarnoj eksploziji WC-a

Lee Bridges, koja živi neposredno pored dijela dalekovoda na kojem je lane zapelo, upitala je radnika što se događa, a njegov odgovor ju je iznenadio. ' Pokazao je prstom prema dalekovodu i rekao kako je problem srna 's krilima'', ispričala je Bridges, a prenosi Daily Mail.

Gradić je ostao bez struje na pola sata, koliko je radnicima trebalo da uklone lešinu s dalekovoda. Jedan od radnika nije mogao odoljeti a da ne napravi fotografiju tog bizarnog incidenta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene