I nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje,


 Skupi ekipu i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz Crno Jaje i popuste do čak 57%!

Vezani članci Slika nije dostupna Karting groznica ponovno u Zagrebu!!! Slika nije dostupna VIDEO Svaka majka bi ga poželjela za zeta

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6,0 do 8,0 m jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave!

Što više vožnji kupiš, to veći popust ostvariš! Povedite društvo i uživajte u adrenalinu i vrhunskoj zabavi i hrabro kao pravi tim u ovoj jedinstvenoj avanturi bez granica!!! Testirajte svoje vozačke sposobnosti te dokažite tko je od Vas pravi lider na prvom i najvećem indoor kartodromu u ovom dijelu Europe!!!

I nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji!!!

Kupite svoj kupon već sad jer ponuda je ograničena!!! Samo na www.crnojaje.hr!!!