Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Heineken Facebook aplikaciju postavi svoj selfie na kojem si u društvu stranca ili strankinje, pozovi prijatelje da te podrže svojim glasom i osvoji ulaznicu za Ultra Festival u Splitu!


Voliš se dobro zabavljati i upoznavati nove ljude? A putovati? Ako je tvoj odgovor jedno veliko DA, onda je zadatak koji je pred tebe postavio Heineken i više nego jednostavan, a nagrada baš po tvom guštu! Heineken te vodi na najveći party ovoga ljeta – Ultra Festival u Splitu! Sve što trebaš napraviti je snimiti popularni 'selfie' na kojem se, osim tebe, nalazi stranac ili strankinja!

Fotku potom postavi na Heineken Facebook aplikaciju i kratko opiši tko se još nalazi na fotki uz tebe (primjerice, gdje ste se i kako upoznali). Pozovi prijatelje da te podrže i daju ti svoj glas! Od 30 fotografija koje će dobiti najviše glasova u 'Selfie sa strancem' aplikaciji, žiri će odabrati deset najboljih i autore pobjedničkih fotki odvesti na najveći ovogodišnji tulum!

Heineken te poziva da otvoriš svoje srce, oči i uši, nabaciš ogroman osmijeh na lice i snimiš najbolji selfie sa strancem! Sretno i vidimo se u Splitu na Ultra Festivalu!

Osvoji ulaznicu za Ultru kupovinom Heinekena u Konzumu!

Osim natječaja 'Selfie sa strancem', Heineken je pripremio još jednu zabavnu nagradu igru! Kupuj Heineken u Konzumu, upiši broj računa u Facebook aplikaciju i osvajaj nagrade. Možeš osvojiti privjesak za ključeve, Heineken majicu ili glavnu nagradu – ulaznicu za Ultra Festival u Splitu!
Više informacija pronađi na Konzum Facebook stranici! Sretno i vidimo se u Splitu!