Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratite pažnju na šake

Službeno je: Dužina prstiju određuje dužinu penisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vam je veličina penisa kod budućeg partnera vrlo bitna obratite pozornost na njegove prste.

Stara tvrdnja da dužina prstiju ima veze s dužinom spolnog organa sada je dobila znanstvenu podršku. Muškarci koji imaju kraći kažiprst imaju duži spolni organ, rezultati s južnokorejskog istraživanja.

Pročitajte i ovo Muškarac, ilustracija reagirala i policija Drama u susjedstvu: Muškarac (33) odsjekao spolni organ, krvav i gol izletio na ulicu Slika nije dostupna NEOBIČNA NABAVA Zašto vojska kupuje Viagru i proteze za penise? ''Sad će još jače j***ti demokraciju''

'Prema našim podacima, muškarci koji imaju kažiprst kraći od prstenjaka obično imaju duži penis', rekao je urolog i vođa istraživačkog tima Tae Boem Kim, piše LA Times.

Uspoređivanje dužine drugog i četvrtog prsta desne šake pokazalo je da muškarci koji imaju kraći kažiprst imaju i duži spolni organ. Kimovo istraživanje provedeno je na 144 muškarca.

No, ima i dobrih vijesti za one s dužim kažiprstima. Ako je kažiprst duži, prema rezultatima istraživanja britanskih stručnjaka, manja je vjerojatnost da će muškarac oboljeti od raka prostate.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene