Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glavna urednica radija Centar potvrdila je da takvih zvukova na matrici nije bilo, te dodala da u studiju uopće nema mikrofona.


Slušatelji kragujevačkog radija Centar su u noći sa subote na nedjelju dvadeset minuta bili prisiljeni slušati stenjanje nekog para u zanosu umjesto očekivane narodne glazbe.

Vezani članci Slika nije dostupna Prvi put gledali američke porniće: Pa to nije penis, to je stablo! Slika nije dostupna Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom

Naime, radiju je po svemu sudeći netko upao u frekvenciju i, namjerno ili slučajno, pustio u eter zvukove karakteristične za filmske naslove kao što su 'Robin Ud'  ili 'Lassie se vraća krući'.

"I mi smo zatečeni time što se dogodilo, time više jer u studiju nema mikrofona. Preslušali smo matricu te samo možemo potvrditi tih zvukova na njoj nije bilo. Mi smo ozbiljan radio koji pušta glazbu i reklame, ali ne i seks", izjavila je glavna urednica Maja Milivojević.

" Oko dvadeset minuta su svi u Kragujevcu, koji su bili na pravoj frekvenciji, slušali seks uživo. I mi taksisti smo se okupili. Smijeha je bilo i u obližnjoj prodavaonici brze hrane i u kiosku", izjavio je za Blic taksist Slobodan Milivojević, iz čijih se riječi da zaključiti da se većina slušatelja nije naljutila ili uvrijedila.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook