Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Riješite se umora i osjećajte bolje! Ovo je japanska ogrlica koja je osvojila kupce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japan je zemlja suživota tehnologije i prirode. Tajne metode kovanja koje su se koristile stotinama godina privukle su pažnju japanskih znanstvenika.

Osjećate se slabo, nemoćno, imate problema s ustajanjem ujutro? Ne možete se odmoriti niti koncentrirati, a smetaju Vam i promjene vremena. Uzroci mogu biti razni, upale u tijelu, nedostatak cirkulacije ili pad imuniteta. Vrlo vjerojatno imate probleme uzrokovane nedostatkom energije. 

Posebna ponuda za čitatelje >> Povećajte vašu životnu energiju odmah!

Gospođa Marija T. je umirovljenica koja nije imala volje ni energije ustati iz kreveta. Govorili su joj da je to od starosti i da se ne mora truditi više. To je počela već i sama vjerovati. Njezina unuka studentica nosila je Quantum pendant™ kvantnu ogrlicu kako bi imala više energije za studiranje i učenje. Pokušala ju je nekoliko puta nagovoriti da isproba kvantnu ogrlicu, ali bezuspješno. Jedne noći unuka joj je stavila ogrlicu dok je spavala, a ono što su ukućani vidjeli sljedeće jutro ostavilo ih je u šoku.

Gospođa Marija je dočekala sve ukućane s kavom i osmjehom. Stanje joj se drastično poboljšalo. Počela se kretati po stanu, osjećala se mlađe, cirkulacija joj se poboljšala i boja joj se vratila u lice. Što je dulje nosila ogrlicu to se bolje osjećala. Više nije bilo niti boli u zglobovima i susjedi su ju ubrzo vidjeli kako s veseljem ujutro odlazi na tržnicu. Više nije htjela vratiti ogrlicu unuci pa je morala naručiti novu za nju i ostale ukućane.

I vi se možete, poput gospođe Marije, uz pomoć Quantum pendant™ kvantne ogrlice vratiti svom pravom načinu života, puni energije i volje, bez bolova i problema s cirkulacijom. 

Osjećajte se bolje >> kvantna ogrlica Quantum pendant™ po posebnoj cijeni

Japan je zemlja suživota tehnologije i prirode. Tajne metode kovanja koje su se koristile stoljećima privukle su pažnju japanskih, ali i svjetskih znanstvenika. Nakon analiza i istraživanja drevnih metalnih zvona došli su do nevjerojatnih otkrića. Pažljivo odabrana kombinacija minerala u metalu sadrži posebnu vrstu energije. Kad su primijenili najnovija znanstvena dostignuća uspjeli su promijeniti strukturu tih minerala te ih urediti da otpuštaju pohranjenu energiju. Nazvali su ju skalarna energija. Ubrzo su optimizirali taj proces i počeli proizvoditi Quantum pendant™, kvantne privjeske za osobnu uporabu. 

Osigurajte svoj Quantum pendant™ prije ostalih. 

Istraživanja su pokazala da skalarna energija rješava cijeli niz problema modernog čovjeka i brzog stila života, a mnogi pozitivni učinci još nisu niti otkriveni. Neki od učinaka Quantum pendant™ kvantne ogrlice su:

· Pomaže pri povećanju energije, koncentracije i fokusa
· Smanjuje stres i probleme uzrokovane stresom: pad imuniteta, psihosomatske bolove u trbuhu, nemoć – bol u zglobovima
· Povećava Vašu prirodnu energiju bitnu u borbi protiv virusa i bakterija
· Štiti od štetnih utjecaja elektro-magnetskih valova koji se šire iz uređaja kojima ste okruženi svakodnevno, poput mobitela kraj kojih čak i spavate
· Sprječava i drastično usporava oštećenje DNK prouzrokovano starenjem
· Pomaže stanicama da optimalno apsorbiraju hranu koju jedete a tako smanjujete potrebu za unosom viška hrane dok vaše tijelo bolje iskorištava energiju

Požurite i naručite svoju Quantum pendant™ ogrlicu >>> EKSKLUZIVNO za čitatelje

Nevjerojatni rezultati koji se postižu uz pomoć Quantum pendant™ kvantne ogrlice potakli su mnoge da prodaju lažne ogrlice. Provjerite ima li Vaša ogrlica potvrdu o autentičnosti na kojoj se jasno vidi serijski broj. Ovaj certifikat osigurava da ogrlica ima optimalnu količinu skalarne energije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene