Više od 200 Zagoraca trenirat će u Sportskoj dvorani Zabok

Galerija


 Aktivna Hrvatska ovog je tjedna zabilježila rekordan broj prijava za trening u sportskoj dvorani. Sedma sezona projekta pokazuje se kao najuspješnija do sad. Čak deset dana prije treninga u Zaboku, zatvorene su prijave. Naime, više od 200 vježbača potvrdilo je dolazak na trening u subotu, 16. ožujka u 11 sati u Sportsku dvoranu Zabok. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović i uz partnerstvo Grada Zaboka, a generalni pokrovitelj je HEP.

Vezani članci PR Aktivna Hrvatska i Crikvenica pokazali kako živjeti aktivno i zdravo PR Borna Ćorić, Renata Sopek i 200 Zagrepčana pozvali na aktivnu jesen

Trenirat će se uz tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba koji predvodi Ivan Antunović, a program vodi Renata Sopek. Zabok je aktivan grad sportaša koji može biti primjer cijeloj Hrvatskoj. Potvrđuje to i ovaj rekordan interes Zabočana za trening koji pokazuje kako pravilno brinuti o vlastitom zdravlju i budućnosti. Statistike govore kako se moramo aktivirati kao nacija kako bismo brinuli o svojem zdravlju, a to upozorenje Zabočani su očito shvatili ozbiljno.

PR
PR

Uz sam trening, vježbači će moći obaviti i besplatnu dijagnostiku Biotreninga, nutricionističke testove Definicije hrane te izmjeriti indeks tjelesne mase na info pultu Hrvatske liječničke komore. Poliklinika Vaš pregled demonstrirat će pružanje prve pomoći. Slika ispunjene i aktivne dvorane u Zaboku obići će Hrvatsku i pokazati kako živjeti aktivno i zdravo.

Svi prijavljeni vježbači dobit će HEP majice za vježbanje, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

PR
PR

Nakon Zaboka, trening KIF-a kao i radionica Mentalnog treninga održat će se 17. i 18. travnja u Rovinju. Za ove te ostale treninge diljem Hrvatske možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr