Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još dobrih ljudi ima...

Pronašao novac kockara pa mu ga vratio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Colorada pronašao je dvije omotnice sa po 5.000 dolara u zračnoj luci u Las Vegasu te ih vratio vlasniku.

'Dobri samaritanac', kako ga nazivaju lokalni mediji, pronašao je dvije omotnice s ukupno 10.000 dolara dok je čekao let za Colorado u Las Vegasu.

Pročitajte i ovo Ilustracija I to je moguće Netko u Bjelovaru nije pogodio niti jedan broj, ali listić mu je ipak donio popriličan iznos Listići Razlog za veselje Pogođen Eurojackpot od 63 milijuna eura! Pogledajte gdje živi sretni dobitnik

Tek kad je došao kući shvatio je što je zapravo u kuvertama, te je odlučio vratiti novac njegovu vlasniku, što nije bilo nimalo lako.

Naime, u zračnoj luci nisu željeli preuzeti novac te potražiti vlasnika, tvrdeći da to nije 'prema pravilima'. Pronalazač novca bio je uporan te je dva tjedna svakodnevno zvao zračnu luku sve dok mu jedan dan operater nije rekao da je čovjek iz El Pasa prijavio gubitak dvije takve kuverte.

Naposljetku je vlasnik novca, zarađenog na kockanju u Las Vegasu, dobitak dobio natrag te ostvario 'double-win'.

Kada su muškarca koji je našao novac upitali zašto ga je odlučio vratiti kada ga je mogao i zadržati, odgovorio je kako je želio primjerom pokazati svojoj djeci što je ispravno činiti u takvoj situaciji, iako je priznao da bi bilo puno lakše zadržati taj novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene