Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Produžene prijave za Sudnji dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kreativci, zbog velikog interesa produžene su prijave za Sudnji dan!

Ovaj nezavisni festival kreativnih komunikacija ove godine će nagrade dodijeliti u kategorijama; velika ideja, copywriting, dizajn, web dizajn, ilustracija, 3D, interaktivni sadržaj, fotografija, režija, slika u pokretu, gluma, glazba i zvuk te mlada nada, a novost je mogućnost prijave još neobjavljenog rada.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavili znanstvenici Sat "sudnjeg dana" pomaknut prema ponoći Slika nije dostupna Ako su vam nedostajale teorije zavjera STIŽE NIBIRU, a s njim i novi "smak svijeta"

Prijave traju do 24. ožujka 2014. na internetskoj stranici www.sudnjidan.org, a pobjednici će biti proglašeni 24. travnja na večeri Sudnjeg dana u sklopu Tjedna dizajna Zagreb u kući za ljude i umjetnost Lauba.

Profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru te studentima koji prijave svoje radove sudit će kolege i to njih preko 150. Radi se o profesionalcima freelancerima, zaposlenicima manjih studija i velikih agencija koji će putem on-line sustava web stranice Sudnjeg dana odabrati najbolje radove iz trinaest kategorija, čime se osigurava nepristranost i objektivnost.

Najvažnije značajke „Sudnjeg dana“ su nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom, a organizira ga udruga "Boonika – platforma vizualnog dijaloga.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene