Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo ga je probilo

Zabarakadirao se u studio i 24 puta zaredom pustio Last Christmas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretni slušatelji dobili su priliku dobro utvrditi gradivo, tko je kome za Božić poklonio svoje srce i kako je to završilo.

Joe Kohlhofer, 27-godišnji DJ s austrijske radijske postaje Antenne Kärnten, zabarakadirao se u petak ujutro u studio i slušateljima 24 puta zaredom pustio pjesmu "Last Christmas" od grupe Wham!

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Nakon huškanja Plenković odgovorio Domovinskom pokretu: "Priopćenje im je briljantno, a logički slijed im je još briljantniji" Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

Kohlhofer navodno nije mislio na tome stati, ali je naposljetku napustio pult nakon što ga je nazvala kći (4) i zamolila ga da prekine.

Austrijski mediji prenose da je tijekom dvosatnoga maltretiranja postaja primila preko stotinu poziva bijesnih slušatelja, odnosno je 'pakleno' bilo i na Facebooku gdje su iziritirani ljudi ostavili petstotinjak uglavnom vrlo neugodnih komentara.

O bijelom Božiću možemo i dalje samo sanjati

Kohlhofera je navodno na takvu ideju navelo osobno zapažanje da među ljudima nema dovoljno božićnoga duha, a tamošnji portali prenose i to da je u studio ušao oko osam ujutro i da je s unutrašnje strane ispod kvake postavio drvenu stolicu kako ga nitko ne bi mogao prekinuti.

Priči svakako treba dodati i detalj da mnogi ne vjeruju u autentičnost događaja, odnosno da misle kako je cijeli 'incident' bila dobro osmišljena marketinška akcija postaje s ciljem da se uđe u Guinnessovovu knjigu rekorda.

Je li to doista bio slučaj čelnici postaje još uvijek nisu priznali, ali su na Facebooku napisali da je DJ dobio par dana slobodno da se malo 'ohladi'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene