Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretni slušatelji dobili su priliku dobro utvrditi gradivo, tko je kome za Božić poklonio svoje srce i kako je to završilo.


Joe Kohlhofer, 27-godišnji DJ s austrijske radijske postaje Antenne Kärnten, zabarakadirao se u petak ujutro u studio i slušateljima 24 puta zaredom pustio pjesmu "Last Christmas" od grupe Wham!

Vezani članci Proslava pravoslavnog Božića u Zagrebu 2020. godine Proslava pravoslavnog Božića uz koronavirus: HZJZ objavio epidemiološke preporuke Božić u djetinjstvu Prisjetili se omiljenog Božića i podijelili dirljive fotografije, imate li i vi slične uspomene?

Kohlhofer navodno nije mislio na tome stati, ali je naposljetku napustio pult nakon što ga je nazvala kći (4) i zamolila ga da prekine.

Austrijski mediji prenose da je tijekom dvosatnoga maltretiranja postaja primila preko stotinu poziva bijesnih slušatelja, odnosno je 'pakleno' bilo i na Facebooku gdje su iziritirani ljudi ostavili petstotinjak uglavnom vrlo neugodnih komentara.

O bijelom Božiću možemo i dalje samo sanjati

Kohlhofera je navodno na takvu ideju navelo osobno zapažanje da među ljudima nema dovoljno božićnoga duha, a tamošnji portali prenose i to da je u studio ušao oko osam ujutro i da je s unutrašnje strane ispod kvake postavio drvenu stolicu kako ga nitko ne bi mogao prekinuti.

Priči svakako treba dodati i detalj da mnogi ne vjeruju u autentičnost događaja, odnosno da misle kako je cijeli 'incident' bila dobro osmišljena marketinška akcija postaje s ciljem da se uđe u Guinnessovovu knjigu rekorda.

Je li to doista bio slučaj čelnici postaje još uvijek nisu priznali, ali su na Facebooku napisali da je DJ dobio par dana slobodno da se malo 'ohladi'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook