Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trgovanje na svjetskoj burzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako pravilno iskoristiti prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.


Obzirom da na svjetskoj burzi možete trgovati sa preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, dionice i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju, ovo tržište je u kratko vrijeme postalo popularno među individualnim trejderima.

Ono što je takođe interesantno je što svjetskoj burzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili mobilnog uređaja, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu.

Fotrade vam poklanja e-knjigu koju možete besplatno preuzeti i saznati kako se uključiti u trgovanje i iskoristiti svakodnevne prilike za zaradu. Kao dodatak, uz knjigu dobijate i besplatnih 50€ za trgovanje na svom računu, s kojima odmah možete početi trgovati na svjetskoj burzi.

Preuzmite e-knjigu i 50€ za trgovanje ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju