Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Back to school ponuda Westgatea

Povratak u školske klupe s Westgateom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Westgate Shooping City u nadolazećem Late Night Shoppingu u periodu od 19.8. do 21.8. oduševit će vas pogodnostima koje je pripremio za vas i vaše školarce.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Školski popusti su lansirani! Bliži se kraj ljeta i godišnjih odmora, a nova školska godina s novim uzbuđenjima samo što nije počela. Westgate Shooping City u nadolazećem Late Night Shoppingu u periodu od 19.8. do 21.8. oduševit će vas pogodnostima koje je pripremio za vas i vaše školarce. Bilo da vaše dijete prvi put kreće u školu ili je već odrasli školarac povratak u školske klupe olakšat će odlični popusti na odjeću, obuću i školski asortiman.

Svaki novi početak je težak, ali uz Westgateovu Back to school ponudu sve postaje lakše. Najveći trgovački centar u bogatoj ponudi od 240 trgovina svjetskih i domaćih brendova omogućuje vam da pronađete sve što vam je potrebno za vas i vaše mališane. Vašoj djeci zasigurno ništa neće nedostajati jer im po idealnim cijenama možete priuštiti udobnu odjeću i trendi obuću za sve uzraste. Neka vaši mališani ponosno krenu u školu odjeveni u najnovije trendove s novom modernom torbom ili ruksakom i kvalitetnim školskim priborom.

Iskoristite savršenu priliku da uživate u ugodnoj i jednostavnoj kupovini te nove obaveze i izazove svladajte posebnim Back to school pogodnostima i krenite s osmjehom u nove radne pobjede.

Neka ovaj početak školske godine bude poseban, stoga posjetite Westgate i na jednom mjestu uživajte u bogatoj ponudi uz odlične popuste kako bi uspješno krenuli u novu školsku avanturu!


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene