Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjećuju ga usred dana

Pornhub objavio zanimljive podatke o Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Statističari internetske stranice Pornhub napravili su statistički pregled Hrvata na njihovom siteu i otkrili poneke zanimljive podatke.

Hrvati na Pornhubu u prosjeku provode 8 minuta i 17 sekundi i prema tome su na 51 mjestu po vremenu koje čitatelji iz drugih država u prosjeku provedu na tom siteu. 24% posjetitelja iz Pornhubea iz Hrvatske su žene.

Pročitajte i ovo Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume" Ilustracija upozorio RASFF U proizvodu iz Hrvatske otkriven veoma zarazan virus: Reagirao europski sustav za brzo uzbunjivanje

Hrvati na Pronhub vole zaviriti usred dana i to najviše između 14 i 16 sati. Slično, primijetili su statističari, rade i susjedi Talijani.

VELIKA KARTA Grudi ili stražnjica? Evo što preferiraju Hrvati

Također ističu kako su primijetili da najviše posjetitelja na njihovu stranicu dolazi iz glavnih gradova države. U tome se ne razlikuje ni Hrvatska, ali posjetitelja iz Zagreba na Pornhubeu ima tek sitno više nego iz drugih, manjih hrvatskih gadova.

Tek tri sekunde duže od prosjeka na siteu ostaju građani Zagreba u odnosu na stanovnike drugih krajeva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene