Postani zavodnik na kvadrat! Ovaj pakleni plan pomoći će ti u tome.

Galerija PR PR PR +1 PR

 Postani zavodnik na kvadrat! Ovaj pakleni plan pomoći će ti u tome. Budi tip muškarca s kojim žene žele biti - postani dominantni alfa mužjak! O tvojim zavodničkim podvizima pričat će generacije. Nećeš izlaziti iz kreveta, a djevojke će se samo smjenjivati.
Ne, ne moraš biti manekenski građen, niti imati velike mišiće. Vreće pune novca, ni skupi automobili neće privući žene k tebi.

Vezani članci PR Otkrivena dugo skrivana tajna koja muškarcima vraća moć u krevetu PR Izbaci “mlohavost“ iz spavaće sobe

Što ti je potrebno? Potrebna ti je tehnika kojom ćeš preko noći preokrenuti svoj život. Tehnika koja će te učiniti zavodnikom pred kojim žene kleče i mole za još. Ove provjerene i dokazane tehnike je prije tebe savladalo preko 20 tisuća muškaraca diljem svijeta.
Svoju priču s nama je podijelio 28-godišnjak koji je preko noći postao pravi alfa mužjak.
„Vjeruj mi! Bio sam baš kao ti, neiskusan i nesiguran u sebe. Sve se promijenilo jedne noći. Odlučio sam prestati biti jadan i bijedan. Nisam više želio biti gubitnik kojeg žene gaze i kojem drugi muškarci otimaju žene ispred nosa.

PR PR

Postao sam stroj u krevetu preko noći

Zavođenje atraktivnih i privlačnih žena za mene je postalo kao ukusna poslastica. Sve je išlo prirodno kao da sam rođen za to. Postao sam pravi pastuh. Priče o meni su se širile i postao sam urbana legenda. Bivše su htjele ponovo biti sa mnom. Sve to zahvaljujući jednom triku pomoću kojeg sam naučio natjerati žene da nekontrolirano flertuju sa mnom.

Želiš li znati koje tehnike pale svaki put? Tehnike koje koristim funkcioniraju 100 % na svim tipovima žena, bez obzira na godine, boju kose, visinu pa čak i bračni status. Ni udane žene mi nisu mogle odoljeti.
Otkrij kako da na svakoj djevojci primijeniš ove tehnike korak po korak. Žene neće stići ni izgovoriti svoje ime, a gaćice će im već biti na podu. Ono što želiš saznati krije se u knjizi Tajne alfa mužjaka. U njoj se nalaze najuspješnije tehnike zavođenja. Jedinstveni vodič za zavođenje uči te kako pravilno primijeniti govor tijela.
Odluka je na tebi! Možeš prestati s čitanjem i nastaviti gledati u svoj mobitel i iščekivati poruke koje neće stići. ILI, možeš pogledati u svoj mobitel i vidjeti gomilu zločestih fotki mladih i seksi cura.
Sa svim tehnikama koje ćeš usvojiti žene će se bacati pred tebe i moći ćeš birati s kojom ćeš se upustiti u strastveni odnos pun erotskog naboja. Mada zašto birati, uzmi ih sve!

Kako da te moli da je odvedeš u krevet?

U knjizi Tajne alfa mužjaka dobit ćeš detaljne, korak po korak upute kako strateški pristupiti svakoj ženi. Od osnova, kao što su pravilan govor tijela ili pogled, do detaljno razrađenih taktika u svim situacijama. Također, naučit ćeš prepoznati skrivene poruke koje žene nesvjesno šalju i kako čitati ženski govor tijela, kako zaključiti sviđaš li joj se, pročitati joj namjere i kako uspješno izbjeći ženske testove.

Osim toga što ćeš naučiti kako zavesti bilo koju ženu, ovdje ćeš također naučiti kako je zadržati i izbjeći konkurenciju pomoću provjerenih psiholoških tehnika.
Neće ti moći odoljeti. Svaka će se pretvoriti u pohotnu divljakušu kada joj priđeš i na kraju će bez oklijevanja navaliti na tebe. U zanosu strasti tvoje ime će joj biti na usnama koje će gristi kako ne bi vrištala od uzbuđenja. Koji god dio tijela joj dodirneš, pretvorit će se u erogenu zonu. To će je još više uzbuditi.

Zato preuzmi kontrolu. Tajne alfa mužjaka čekaju samo na tebe. Zahvaljujući tehnikama iz ove knjige moći ćeš odvesti svaku ženu u krevet, bez obzira je li djevica ili žena puma.
Bit ćeš pravi stroj u krevetu jer ove tehnike donose instant rezultate. Samo jedan trik je dovoljan da 99 % žena poludi za tobom.
Sve žene koje su te smatrale samo prijateljem željet će te imati. Kako bi u tome uspio otkrit ću ti jednu tajnu koja se zove „seksualni okidač“.
Pomoću ove tehnike srušit ćeš sve njezine barijere i napalit ćeš je bez njezinog znanja. Ovaj suptilni okidač je ključ uspjeha sa ženama.

PR PR

Nijedna te neće moći preboljeti

 

Svaki tvoj potez natjerat će je da te podsvjesno želi. Postat ćeš centar njezinih interesa. No, moram te upozoriti, budi dosljedan i odgovorno koristi svaku tehniku koju naučiš. Jer tvoj stav i pravilno provođenje naučenih taktika natjerat će žene da misle kako se druge žene otimaju za tebe. Automatski će poželjeti biti s tobom. Htjet će te testirati i saznati koliko si u stvari dobar u krevetu. Zahvaljujući knjizi Tajne alfa mužjaka dočekat ćeš ih spreman i uzdrmat ćeš njihov svijet. Bit će opsjednute tobom i uvijek će tražiti još.

Ali nemoj se zaustaviti na tome, jer ima još mnogo ribe u moru i sve one čekaju samo na tebe. Budi uvijek u kontroli nad situacijom i strastven oko onoga što radiš. Tajne alfa mužjaka će te učiniti nepredvidivim, što je osobina koju, uz odlučnost, žene najviše vole kod muškarca. Telefon će ti biti užaren od poruka i propuštenih poziva djevojki koje će željeti ponovo biti s tobom. O besanoj noći s tobom pričat će svima. Neće te moći preboljeti niti zaboraviti odnos pun strasti koji ćeš im pružiti.

Zato ne dopusti da drugi muškarac osvoji ženu koju želiš. Od samog starta se postavi kao pravi alfa mužjak i ona neće ni pomisliti na drugog.
Zahvaljujući tehnikama iz ovog jedinstvenog vodiča za zavođenje moći ćeš naučiti sve što ti treba kako bi dobio ono što želiš kao i kako bi izbjegao najveće pogreške u samom pristupu.
Tehnike su toliko učinkovite da djeluju čak i kod neiskusnih muškaraca. Vodič je jednostavan i napravljen je tako da je lako razumljiv muškarcima svih dobi i profila. Bavi se osnovama i naprednim tehnikama zavođenja. Zato budi svjestan da će ove tehnike „zbariti“ svaku ženu i sve što će htjeti u trenutku kad dođete do spavaće sobe je da te zadovolji.“

PR PR

Otkrij najveće tajne zavođenja i postani pravi alfa mužjak kojem ni najatraktivnije žene neće moći odoljeti. Da tajna o tome kako postati alfa muškarac ne bi dospjela u pogrešne ruke, vodič možeš pronaći jedino na službenoj internet stranici. Tako će tvoji osobni podaci biti zaštićeni i nitko drugi neće znati da posjeduješ ove ekstremno kontroverzne tajne.

Autor knjige Tajne alfa mužjaka nudi poseban popust samo za tebe, pod uvjetom da naručiš odmah.

Požuri, zbog prevelike potražnje knjiga je dostupna u još samo nekoliko primjeraka.

Naruči Tajne alfa mužjaka i nećeš se moći obraniti od žena koje će uvijek tražiti još!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju