Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A samo je htjela iznenaditi dečka...

Policijska potjera za vozačicom golih grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto na ljubavni sastanak kamo je krenula golih grudi kako bi iznenadila svog dragog, 35-godišnja Mandy Ramsey s Floride završila je u pritvoru.

U pritvoru je završila nakon niza prometnih prekršaja pri čemu je pokazala zavidnu vještinu bijega pred policijom koja je vozačici u trag ušla tek uz pomoć helikoptera.

Policija u okrugu Marion pokušala je zaustaviti automobil kojim se Ramsey vozila prebrzo, no ona je stisnula papučicu gasa i dala se u bijeg. Zatim je prošla kroz 'crveno', nekoliko puta naglo mijenjala smjer, iščupala drvo u vrtu jedne kuće i konačno uspjela pobjeći.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

>> Toples prosvjednica ruskom patrijarhu: 'Istjeraj đavla iz sebe! Odlazi!'

Policija je tada u pomoć pozvala helikopter koji je pronašao vozilo parkirano pred domom njezina dečka. Nestašna vozačica objasnila je da se 'nije htjela zaustaviti jer je vozila golih grudi kako bi ga iznenadila'. Puštena je iz pritvora uz jamčevinu od 5.000 dolara. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene