Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin i kazna

Treba li ovako i kod nas? Policija dvije pijane izgrednice kaznila - lopatama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da su se djevojke naradile, a uz to i ispričale na svojoj nepromišljenosti, postoji mogućnost da ih na prekršajnome sudu neće dalje teretiti.

Dvije mlade Kazahstanke, koje su četvrtak pile na javnom mjestu i pritom vrijeđale policajce, pa sve objavile na društvenim mrežama kako bi ispale važne, "nagrađane" su već sutradan dvjema lopatama jednom kada su redarstvenici utvrdili njihove identitete.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Djevojke su kaznu doslovce objeručke prihvatile, pa su petak provele čisteći središte Pavlodara od snijega, i to ispred policajaca koji su im uzvratili istom mjerom - objavom na internetu.

Budući da su se djevojke naradile, a uz to i ispričale na svojoj nepromišljenosti, postoji mogućnost da ih na prekršajnome sudu neće dalje teretiti.

Odluka kazahstanske policije da pruži djevojkama priliku za iskupljenjem uglavnom se silno svidjela publici, pa se u komentarima javilo i mnogo onih koji su poželjeli vidjeti istovjetne kazne i u svojim sredinama.

Što kažete na ideju? Trebaju li i naši policajci početi nositi lopate u "maricama"? Past će snijeg kad-tad, te će poneki par vrijednih ruku dobro doći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene