Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljititi je policajac mladog kolegu jasno i glasno podsjetio na prisegu koju je dao, odnosno na to što su mu obaveze.


U ovom trenutku još uvijek nepoznati američki policajac dobio je silne pohvale 'običnih ljudi' na društvenim mrežama zato što se odvažio na nesvakidašnji potez i suprotstavio kolegi.

Vezani članci Sudar u Sesvetama - 4 Još jedna smrt na cestama: U Sesvetama se sudarila dva automobila, jedna osoba poginula Matko Klarić - 1 Smijenjen načelnik granične policije, proglašen krivim po svim točkama

Što je kolegu navelo da jednog građanina zaustavi i pretrese iz videa baš i nije jasno, međutim pohvaljenog je policajca njegovo postupanje potpuno izbacilo takta.

Uznemirujuća snimka: U sekundi je prisilio policajce da ga ubiju

"Prisegnuo sam da ću štititi Ustav i nemoj mi se s time zafrkavati. Je li ti jasno? Taj čovjek ima svoja Ustavom zajamčena prava i tvoj je posao da ih štitiš", objašnjavao je policajac mlađem kolegi koji ga je šutke slušao.

"Taj čovjek živi ovdje i promatra vatromet na Dan nezavisnosti. Ustavom mu je zajamčeno pravo na posjed, kao što ga zakon štiti od toga da ga se presreće i pretražuje",  dodao je taj čovjek, kojem je očito već odavno zlo od pojedinaca u uniformi koji njihovu službu dovode na loš glas. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook