Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Norveška policija uhitila je ženu koja je iz trgovačkog centra pokušala izaći s povećim televizorom - među nogama!


Incident se dogodio u jednom shopping centru u norveškoj prijestolnici Oslu, a žena je LCD televizor dijagonale čak 106 centimetara, pokušala sakriti pod dugom lepršavom suknjom.

Vezani članci Norveški most, ilustracija Tijekom pandemije blizanci se druže na mostu koji dijeli dvije države: ''Ja moram ostati metar na svojoj strani, a on metar na svojoj'' Cjepljenje, ilustracija I oni će kombinirati: Norveška će cijepljenima AstraZenecom dati drugu dozu nekog drugog cjepiva

>> Ukrala dostavno vozilo pa ga prodala u staro željezo

Možda bi se i izvukla da jedan od kupaca nije upozorio policiju kako jedan par izlazi pomalo nezgrapnog hoda iz shopping centra, prenosi The Local.

Policija je u svojem izvješću navela kako se radilo o rutinskom uhićenju, koje je prošlo bez dodatnih incidenata. 'Nije neobično da kradljivci ispod odjeće pokušavaju ukrasti raznorazne stvari', rekao je Tor Grøttom, glasnogovornik policije iz Osla.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.