Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uhvate li vas da u tu državu pokušavate prokrijumčariti alkohol, možete biti sigurni da vas čekaju zatvorske rešetke i bičevanje.


Krijumčariti alkohol u Saudijsku Arabiju doslovno znači igrati se sa životom. Ne piše vam se dobro uhvate li vas da ga pokušavate unijeti, osobito ako ste stranac bez diplomatske putovnice.

Vezani članci Suki Waterhouse (Foto: Profimedia) Čašica previše? Mlada manekenka na izlasku iz noćnog kluba izgubila ravnotežu pa potražila pomoć tjelohranitelja Lindsay Lohan (Foto: Profimedia) Umiljata slatkica postala je buntovnica sklona skandalima: Posrnula glumica danas ovako izgleda!

Na raznim je stranim portalima tako moguće pronaći podatke da su pojedinci bivali žestoko bičevani zbog tog prekršaja, koji ujedno predviđa i zatvorsku kaznu.

NEISKUSAN I AROGANTAN Moćni princ koji se igra vatrom na Bliskom istoku

Svejedno, unatoč golemom riziku mnogobrojni ne mogu odoljeti zaradi na crnome tržištu jer, naravno, zainteresiranih u Saudijskoj Arabiji za kapljicu ne manjka.

Pogledajte na koje sve načine krijumčati pokušavaju prevariti djelatnike tamošnje carinske službe, koji su sve samo ne naivni.