Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Posve slučajno

VIDEO Skrenuo u krivu ulicu i postao - HEROJ!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Žena mi je rekla da nisam normalan', komentirao je čovjek koji je sasvim slučajno postao heroj.

Phillip Hoare iz Londona postao je heroj sasvim slučajno kada je snimio pljačkaša koji je na ulici oteo kovčeg s novcem od zaštitara.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Ilustracija nesreća u puli Na zaštitara pala drvena bandera, teže je ozlijeđen. Bio je na setu snimanja njemačkog filma Momo

Razbojnik (27) je čekao zaštitara koji je iznosio novac iz Tesca te mu uzeo kovčeg uz prijetnju nožem. U kovčegu je, prema pisanju Daily Mirrora, bilo 18 tisuća funti.

Hoare, koji je slučajno pogrešno skrenuo u ulicu u kojoj se događala pljačka njemu ispred nosa, svojim je mobitelom snimio pljačkaša kako trči s kovčegom do Land Rovera koji ga je čekao.

No, odlučio je dalje pratiti njihov automobil, a to nije prošlo neprimijećeno od strane lopova. Uspjeli su razvaliti kovčeg te su ga u jednom trenutku bacili na vjetrobransko staklo nadajući se da će to zaustaviti Hoaru. Ali nije. Tek je stao na trenutak kako bi biciklistu koji je vozio u suprotnom smjeru zamolio da pozove policiju i čeka ih kod kovčega. Pljačkaši su uhićeni nakon 15 minuta jurnjave.

VIDEO Kako je samo s leđa iznenadio pljačkaša!

'Ne mislim da sam heroj. Žena mi je rekla da nisam normalan. No da sam se ja našao u sličnoj situaciji, kao taj zaštitar kojemu je pljačkaš stavio nož pod grlo, volio bih da netko drugi isto učini za mene', kazao je Phillip Hoare.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene