Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebesna snimka

VIDEO Supruga uranila, ljubavnica iskočila kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte urnebesni video ove ljubavnice koja pada s prvog kata kuće bježeći kroz prozor spavaće sobe u strahu da je ne uhvati supruga njezinog dragog.

Dvojica muškaraca svjedočila su nesvakidašnjem događaju ugledavši ženu koja bježi kroz prozor spavaće sobe njihova susjeda. Budući da im crvenokosa žena nije bila poznata, uplašili su se te odlučili sve snimiti.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Ploča s posebnom akcijom za Valentinovo (Foto: Dnevnik.hr) "POSEBNA PONUDA" Neobična akcija jednog zagrebačkog restorana za Valentinovo: "Ako dovedete obje, mi častimo!"

>> Prsten koji će spriječiti varanje

Znali su da u kući iz koje je nepoznata bježala stanuje bračni par te su stoga pomislili kako se radi o kradljivici. Svjedoci su snimili nepoznatu ženu kako izlazi kroz prozor, pada na tlo i udaljava se od kuće. Kasnije su shvatili kako je nepoznata crvenokosa žena zapravo ljubavnica njihova susjeda, koja je boravila u kući u vrijeme dok njegove supruge nije bilo.

>> 'Varala sam sve muškarce'

Budući da se supruga nenajavljeno ranije vratila kući, ljubavnica je morala pobjeći kroz prozor spavaće sobe. Iako je suprug preljubnik bio uvjeren kako je za dlaku izbjegao da ga supruga uhvati u preljubu, njegovi su susjedi ovu snimku objavili na You Tubeu kako bi cijeli svijet vidio njegovo 'sjedenje na dvije stolice'.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene