Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna ovisnost

U 11 godina pojela je 68 kilograma plastike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadnjih 11 godina pojela je 68kg plastičnih stvarčica i sada se o njoj i njenoj ovisnosti radi dokumentarac.

Kailyn je ovisnica! Bizarno, ali istinito, ova 18-godišnjakinja ne može prestati jesti plastiku, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Karolina Vidović Krišto gori Drava International Vidović Krišto o požaru u Osijeku: "Potpuno je jasno da je Inspektorat tolerirao bezakonje" Požar kod Osijeka Otrovni dim i dalje se širi Poboljšava se stanje teško ozlijeđenog osječkog vatrogasca: "Sigurno će trebati još operativnih zahvata"

U zadnjih 11 godina pojela je 68 kg plastičnih stvarčica i sada se o njoj i njenoj ovisnosti radi dokumentarac. Dio njene prehrane je više od 5.000 perli koje je pojela, koktel iglice za masline, 100-tinjak vilica te desetak boca s vodom .

Kailyn kaže: 'Plastika je nešto što želim i osjećam da mi je potrebna'. Na sreću ili na žalost, Kailyn je konobarica i u restoranu vrlo često dolazi u kontakt s plastičnim stvarima. 'U normalnom i nestresnom danu pojedem oko 15 koktel iglica prije napuštanja posla', rekla je Kailyn.

Dok jedni u stresnim situacijama moraju podlegnuti čokoladi, drugi cigareti, treći pak meditaciji, ova djevojka iz Kalifornije mora pojesti plastični komad pod svaku cijenu.

Ono što pomaže njenoj čudnoj situaciji jest to da nije jedina na svijetu i da postoje i oni koji obožavaju mačju hranu ili mirišanje benzina. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene