Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morate vidjeti

Ovo su fotografije hrvatskih LOVACA NA OLUJE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uživajte u fotografijama sinoćnjih munja nad Dubrovnikom i Cavtatom.

Skupina entuzijasta iz Dubrovnika otvorila je grupu na Facebooku pod nazivom 'Storm Chasers Dubrovnik', a ondje objavljuju fascinantne fotografije munja i drugih vremenskih (ne)prilika.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Njihove fotografije na Facebooku prati više od 800 ljudi, a možete uživati u slikama pijavicama, olujnom nevremenu, magli, munjama.....

'Danas je u Dubrovniku 39. dan u nizu u kojem najniža noćna temperatura nije pala ispod 20°C! Kada minimalna temperatura tijekom noći ne padne ispod 20°C, takve noći nazivaju se tropskima', ovo je jedna od zanimljivosti koju su jučer objavili na Facebooku, jer osim fotografija objavljuju i zanimljivosti vezane za vrijeme. 

>> Ljepota nevremena na Zrću

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene