Uživajte u fotografijama sinoćnjih munja nad Dubrovnikom i Cavtatom.


Skupina entuzijasta iz Dubrovnika otvorila je grupu na Facebooku pod nazivom 'Storm Chasers Dubrovnik', a ondje objavljuju fascinantne fotografije munja i drugih vremenskih (ne)prilika.

Vezani članci Faisal bin Qassim Al-Thani Carstvo vrijedno gotovo dvije milijarde dolara ovaj šeik počeo je graditi sa samo 16 godina, inače živi daleko od očiju javnosti, ali Dubrovnik obožava! Faisal bin Qassim Al-Thani Dubrovnikom prošetao moćnik koji je izgradio carstvo od 2 milijarde dolara, a 15.000 umjetnina čuva u muzeju

Njihove fotografije na Facebooku prati više od 800 ljudi, a možete uživati u slikama pijavicama, olujnom nevremenu, magli, munjama.....

'Danas je u Dubrovniku 39. dan u nizu u kojem najniža noćna temperatura nije pala ispod 20°C! Kada minimalna temperatura tijekom noći ne padne ispod 20°C, takve noći nazivaju se tropskima', ovo je jedna od zanimljivosti koju su jučer objavili na Facebooku, jer osim fotografija objavljuju i zanimljivosti vezane za vrijeme. 

>> Ljepota nevremena na Zrću

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.