Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uplašeni su mještani počeli sklanjati djecu s ceste.


Mještani Pudonga, okruga u sklupu Šangaja, ovih dana ne spavaju mirno zbog stvorenja koje mediji u ovom trenutku opisuju kao kinesku chupacabru.

Vezani članci Slika nije dostupna Je li ovo misteriozna chupacabra? Slika nije dostupna 'Demonski' Chupacabra terorizira Ukrajinu

Naime, mještanima odnedavno nekakav predator gotovo svaku noć ubija kokoši i patke (zasad ih je stradalo oko 200), a zanimljiv je detalj da "to nešto" žrtve ne jede, već ih grize i ispija im krv.

Neidentificirani je stvor zasad iza sebe ostavio tek trag u blatu (vidi sliku), a svi pokušaji da mu se stane na kraj pomoću zamki su zasad propali.

Na obali je zatekao 'izvanbračno dijete jegulje i krokodila'

Dapače, krvožedno je stvorenje pokazalo da je lukavo, ali i dovoljno snažno da ruši čelične ograde, prenosi Shanghai Daily.

Budući da se nedaleko od mjesta napada nalazi Šangajski park divljih životinja, isprva se sumnjalo da je za sve kriva neka odbjegla zvijer, međutim vlasnici parka su potvrdili da su svi njihovi stanari na broju i dobro ograđeni.

U međuvremenu se pojavila teorija da je kineska chupacabra zapravo kakav tek probuđeni kunopas (to baš ne objašnjava sisanje krvi, žrtve možete vidjeti OVDJE), no dok se to eventualno ne dokaže, ljudi su u kasne sate odlučili sklanjati djecu s ceste jer su toliko isprepadani da strahuju od prvog napada na ljude.