Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uplašeni su mještani počeli sklanjati djecu s ceste.


Mještani Pudonga, okruga u sklupu Šangaja, ovih dana ne spavaju mirno zbog stvorenja koje mediji u ovom trenutku opisuju kao kinesku chupacabru.

Vezani članci Darivanje krvi, ilustracija Apel iz bolnica: "Darujte krv, zbog samoizolacije je manje darivatelja, a potreba za krvi je velika" Slika nije dostupna Divovski monstrum oštetio znanstvenicima uređaj kojim su ga otkrili?!

Naime, mještanima odnedavno nekakav predator gotovo svaku noć ubija kokoši i patke (zasad ih je stradalo oko 200), a zanimljiv je detalj da "to nešto" žrtve ne jede, već ih grize i ispija im krv.

Neidentificirani je stvor zasad iza sebe ostavio tek trag u blatu (vidi sliku), a svi pokušaji da mu se stane na kraj pomoću zamki su zasad propali.

Na obali je zatekao 'izvanbračno dijete jegulje i krokodila'

Dapače, krvožedno je stvorenje pokazalo da je lukavo, ali i dovoljno snažno da ruši čelične ograde, prenosi Shanghai Daily.

Budući da se nedaleko od mjesta napada nalazi Šangajski park divljih životinja, isprva se sumnjalo da je za sve kriva neka odbjegla zvijer, međutim vlasnici parka su potvrdili da su svi njihovi stanari na broju i dobro ograđeni.

U međuvremenu se pojavila teorija da je kineska chupacabra zapravo kakav tek probuđeni kunopas (to baš ne objašnjava sisanje krvi, žrtve možete vidjeti OVDJE), no dok se to eventualno ne dokaže, ljudi su u kasne sate odlučili sklanjati djecu s ceste jer su toliko isprepadani da strahuju od prvog napada na ljude.