Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte i vi

Otkrili smo gdje Djed Božićnjak kupuje poklone za Božić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djed Božićnjak s oduševljenjem je primio vijest o izvanrednim popustima i prilici za uštedu.

Pročitajte i ovo Blagdanska potrošnja (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Od kuda nam toliki novac? Rušimo rekorde: Građani bi za blagdane mogli potrošiti 12,5 milijardi kuna Slika nije dostupna Uštedio zahvaljujući velikim popustima Najpoznatiji Djedica na svijetu ovoga Božića ide na Havaje!

Mislili ste da je prosinac samo vama stresan, jer morate odabrati i kupiti poklone za svoje najmilije? Zamislite kako je tek Djedu Božićnjaku! On priprema poklone za sve koji su mu poslali pismo, a popis je svake godine sve duži, raznolikiji i - skuplji.

Baš zato je i Djedica ove godine s oduševljenjem dočekao vijest da Top Shop ima odličnu predblagdansku kampanju, s popustima do čak 70 posto! Nije mu bilo teško danas potegnuti sa Sjevernoga pola do Hrvatske, jer zna da ga upravo u Top Shopu samo od petka 12., do ponedjeljka 14. prosinca, čekaju najatraktivniji pokloni po fenomenalno niskim cijenama.

Uz takve će cijene Djedu ostati novca i za poklon za Baku Božićnjak. I ne samo to, u Top Shopu ga, u navedenom razdoblju, čekaju i prigodni napitci i zalogaji, zahvaljujući kojima će se Djedica okrijepljen i sretan vratiti svom domu.

Požurite i vi u najbližu Top Shop trgovinu, jer vas samo od petka, 12., do ponedjeljka, 14. Prosinca očekuju popusti do čak 70% na brendove Dormeo, Delimano i Walkmaxx te besplatno zamatanje poklona! Saznajte više ovdje!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene