Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobjašnjen fenomen

Kip Djevice Marije opet zaplakao, suze joj mirišu na ruže?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrata Marije Cardenas svima su otvorena i svi mogu dobiti tekućinu za koju se vjeruje da je rezultat čuda.

Kip Djevice Marije, postavljen u domu Marije Cardenas u Fresnom, ponovo je zaplakao, no ovog su se puta na licu mjesta zatekli i novinari televizijske postaje ABC koji su zabilježili kako to izgleda.

Pročitajte i ovo Uskrsno slavlje Poruka s oltara Blagdan optimizma: ''Uskrsnuće se događa kad je ljubav jača od mržnje, a oprost od osvete'' Mate Uzinić Borba protiv pedofilije Nadbiskup Uzinić: ''Crkva je kroz zanemarivanje žrtava zanemarila Isusa Krista''

Dapače, novinar Yoe Ybarra dobio je priliku jednu od suza i uhvatiti, te je kapljicu opisao kao nekakvu uljanu tekućinu koja miriše na ruže.

Maria Cardenas je taj kip Djevice Marije dobila kao poklon za Majčin dan prije deset godina, međutim suze je počeo puštati tek prije godinu i pol kada je ubijen njezin rođak Jessie Lopez.

Nije bio na njega red: Suvozač čudom preživio prevrtanje i 'katapultiranje'

"Ponekad ne plače tjednima, pa čak i mjesecima. Moram priznati da ne razumijem zašto to čini, ali osjećam da je u pitanju nešto dobro", izjavila je Cardenas, koja suze skuplja u čaše i potom ih dijeli onima koji od nje to zatraže.

Njezin su dom do danas posjetili brojni stručnjaci, čak i predstavnici crkve, no fenomen još uvijek nitko nije uspio objasniti pa će do daljnjega slučaj stajati pod nazivnikom čudo.

"Strah me je jedino da je posjetitelji ne oštete, ali je ne skrivamo. Vrata su baš svima otvorena", kazala je Cardenas.

Ukoliko video ne možete vidjeti na našim stranicama slijedite link

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene