Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udar munje pogodio je dvije djevojke u Utahu, a policija je rekla da je obiteljski pas vodio obitelj do djevojki koje su bile u nesvjesti nakon udara.


Djevojke u dobi od 8 i 16 godina, kampirale su s rodbinom u blizini Big Stana, u planinama Beaver, kao dio obiteljskog okupljanja. Nakon nekog vremena su se odvojile i uputile na quad vozilima u razgledavanje okoline, no u pratnji obiteljskog psa. Pri povratku natrag, bile su žrtve udara munje i ostale bez svijesti.

Vezani članci Stella (Foto: Instagram/hunger4words) Pas naučio "govoriti", zna već 29 riječi i svaki dan smišlja nove fraze Pseća hrana, ilustracija (Foto: Getty Images) Vlasnici ljubimaca, oprez! Ministarstvo povlači smrznutu sirovu hranu za pse

"Pas se vratio u logor i upozorio obitelj", navodi se u priopćenju. Obitelj je zatim slijedila psa natrag na mjesto gdje su djevojke pronađene, prenosi FoxNews.

Obje djevojke su hitno helikopterom dovedene do bolnice. 8-godišnja djevojčica bila je u kritičnom stanju dok je 16-godišnjakinja bila je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Zahvaljujući psu, preživjele su ovaj strašan događaj.