Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kina u šoku

Nitko nije uočio anomalije: Dječak rođen s 4 ruke i 4 noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je majka djeteta bila kod 5 različitih doktora tijekom svoje trudnoće, nitko od njih nije ustanovio postojanje ikakvih anomalija.

Početkom travnja, u kineskom bolničkom centru 'Women and Children's Medical Center' rođen je dječak s četiri ruke i četiri noge, malo tijelo bez organa i glave bilo je sraslo na dječakov torzo.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Dječaku koji se rodio u kineskoj provinciji Guangdong, dodatni su ekstremiteti uklonjeni, a iako mu je stanje stabilno, pred njim je duga faza oporavka, prenosi Huffington Post.

Šef kirurgije kineske bolnice koja je obavila ovaj zahvat ukljanjanja viška ekstremiteta, doktor Yu Jiakang izjavio je za lokalne medije kako je dijete rođeno s viškom od 4 ekstremiteta za koje pretpostavlja kako su trebali pripadati dječakovu bratu blizancu koji se nažalost nije dovoljno razvio.

Neobično objašnjenje: Zašto bebe noću plaču?

Iako je majka djeteta bila kod 5 različitih doktora tijekom svoje trudnoće, nitko od njih nije ustanovio postojanje ikakvih anomalija. Svih petero potvrdili su da je s djetetom sve uredu te kako se savršeno razvija.

Otac ovog dječaka pak krivi sebe za ovaj propust liječnika. Rekao je kako se osjeća krivim zbog stanja svojeg djeteta jer tijekom ženine trudnoće nije joj pridavao preveliku pažnju, te kako joj zbog njega nije pružena odgovarajuća lječnička skrb.

'Brinuo sam samo o svojem poslu, razmišljao sam kako namaknuti što više novca umjesto da sam ženu vodio u bolnice na preglede', rekao je gospodin Chen, dječakov otac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene