Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna hrabrost

Prehodala uže vezano između dva kamiona u vožnji po autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akrobatkinja Faith Dickey za potrebe spota snimanog u promotivne svrhe u blizini Makarske, izvela je iznimno zahtjevnu i zapanjujuću akrobatsku točku.

Na nedovršenoj dionici hrvatske autoceste kod Vrgorca na snimanju prošle godine Faith se 'borila s vjetrom između dva prometna traka. Hoće li uspjeti prije nego kamioni dođu do tunela koji se nalazi iza sljedećeg zavoja?', stoji ispod potpisa pita objavljenom na You Tubeu.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Opasna vožnja na autocesti Viralna snimka VIDEO Nevjerojatan prizor na A1! Vozio tunelom u suprotnom smjeru pa naišao na kamion

Njen je zadatak, naime, bio da prehoda uže koje je povezivalo dva kamiona u vožnji. Kamioni su vozili u različitim prometnim tracima.

U snimanju ovog spota sudjelovao je i holivudski redatelj Peter Pedrero te Henry Alex Rubin, nominiran za Oscara, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene