Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnici super automobila poput Lamborghinija u Singapuru, ne moraju brinuti hoće li im netko namjerno ili slučajno očešati parkirani automobila dok oni spavaju u stanu. Zašto? Njihov automobil je u sobi do...


Posve nov neboder Hamilton Parks u Singapuru nudi svojim stanarima neke ultra ekstravagantne stanove cijene između 56,4 i 144 milijuna kuna. Jedan od najzanimljivijih noviteta jest i lift za automobile, koji je u potpunosti automatiziran i vlasnikov automobil parkira u posebno pripremljenu sobu apartmana, bilo da se radi o prvom, ili tridesetom katu nebodera.

Vezani članci Parkiranje na plaži Kakva sramota kod Šibenika... Osigurali si ''prvi red do mora'', ali pod koju cijenu? Parkiranje Vozač se izvukao iz neizlazne situacije, pogledajte majstora na djelu

>> Kako 'pravi igrači' bočno parkiraju

Kako su parkirališta velik problem u Singapuru, dizajner nebodera dosjetio se kako na inovativan način parkirati automobile - skoro pa u dnevni boravak stana.

Lift kojim se automobili prebacuju do stana, kontroliran je biometrijski, što znači da će ga pokrenuti samo vlasnik stana, prepoznavanjem prsta. Pogledajte video.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.