Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij u Miamiju

Miami: Nasukao se klavir!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnike zaljeva Biscayne u srijedu je iznenadio zagonetan prizor nasukanog velikog koncertnog klavira.

Zanimljiv prizor velikog koncertnog klavira nasukanog na sprud u zaljevu Biscayne i dalje ostaje nerazjašnjen. Osim što nije jasno kako je taj veliki klavir dospio na sprud, ostaje nejasno tko je klavir koji teži 300 kilograma dopremio na to mjesto.

Pročitajte i ovo Sukob na kulturnoj sceni - 1 Nastavak velikog sukoba Skandal na kulturnoj sceni: Muzej i Akademija ratuju oko slike jednog od najvažnijih hrvatskih umjetnika Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

Ubrzo nakon otkrića klavira lokalnim medijim javio se izvjesni Billy Yeager, tvrdeći kako je on odgovoran za nesvakidašnji događaj. Prema njemu, klavir na plaži dio je projekta 'Jesus of Malibu' u sklopu kojeg su klaviri ostavljeni na plažama u Gvatemali, Kostarici i Kaliforniji. Ono što pritom želi poručiti jest priča o smrti umjetnosti. Najzanimljivija je pritom činjenica da ne postoje nikakvi dokazi koji bi potkrijepili istinitost njegovih tvrdnji, prenosi Associated Press.

Bilo kako bilo, zasad klavir ne ide nigdje. Obalna straža i komunalne službe odbijaju preuzeti odgovornost za odvlačenje klavira tvrdeći da ne predstavlja opasnost za lokalno stanovništvo i životnje. 'Ako ne predstavlja opasnost u navigaciji brodova, ostaviti ćemo ga ovdje. Klavir će se vjerojatno raspasti pod utjecajem vremenskih uvjeta', mišljenja je Jorge Pino iz Ureda za zaštitu podmorja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene