Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kakve veze Hitler ima s jučerašnjom pobjedom Njemačke, ne znamo, ali možda zna ovaj malezijski parlamentarni zastupnik...


'Odlično! Bravo! Dugo nam živio Hitler!' - tako je glasio tweet kojeg je nakon jučerašnje nogometne utakmice Brazil-Njemačka napisao malezijski zastupnik u parlamentu Bung Mokhtar Radin.

Vezani članci Spaljivanje Amazonske prašume (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Najgora katastrofa u posljednjih 13 godina: Uništeno više od 2000 četvornih kilometara šuma u regiji Amazone Slika nije dostupna Ne zovu je uzalud 'zločesta djevojka'!

Odjek ovog tweeta u javnosti, očekivano je bio jak, te su mnogi korisnici ove društvene mreže od Radina zatražili da se javno ispriča. Ne samo da se nije ispričao već se na pomalo bezobrazan način ponio prema nekim korisnicima Twittera koji su ga prozvali zbog njegovog postupka.

OTKRIVENO što je Hitler napravio s milijunima...

Kad ga je jedan korisnik upitao kako je uopće izabran u parlament odgovorio mu je - jer sam bolji od tebe', a drugom je poručio 'neka se nosi'.

Kasnije je pak rekao kako je time odao počast njemačkoj ekipi 'koja se borila poput Hitlera u utakmici s Brazilom'. 'Ne znam što to ne valja s ljudima, Hitler je dio njemačke povijesti i njemačka reprezentacija se borila poput njega', rekao je Bung za The Star.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook