Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječaku ispunjena želja

Lijepa božićna priča: Dimnjak po mjeri Djeda Mraza!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Leo napisao je pismo vlasniku nekretnine da je zabrinut da će dimnjak na njegovoj budućoj kući biti premali za Djeda Mraza. Ovaj je odmah organizirao arhitekte da prilagode dimnjak.

'Dragi gospodine Paxton, zabrinut sam da mamina kuća nema dovoljno velik dimnjak. Mislim da će se Djed Mraz ondje zaglaviti. Molim vas za pomoć. S ljubavlju, Leo', upravo je ovo napisao šestogodišnji Leo Park na čiju se molbu gospodin Jeremy Paxton, inače vlasnik nekretnina od kojeg je Leova mama i kupila kuću, nije mogao oglušiti.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Paxton je organizirao da se dimnjak proširi i onda sve testirao. Pozvao je Djeda Mraza, dizalicu i čitavu ekipu koja je organizirala probno spuštanje Djeda Mraza niz dimnjak. A maleni je Leo pozvan da sve nadgleda.

Maleni je Leo s oduševljenjem gledao kako se Djed spušta niz dimnjak, a sreći nije bilo kraja kada je  vidio da je sve prošlo bez problema. Sada je konačno bio siguran da Djed zna njegovu novu adresu i da može bez problema proći kroz dimnjak i donijeti mu poklone.

'Oduševljen sam činjenicom da je Djed Mraz bez problema prošao kroz dimnjak, ali pogotovo rečenicom koju mi je rekao maleni Leo, a to je da je ovo bio njegov najljepši dan u životu', kazao je Paxton.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene