Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukli se na mjestu događaja

Licem u lice: Supružnici uhvatili jedno drugo u preljubu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatan scenarij dogodio se u jednom hotelu u gradu Mlolongo u Keniji. Naime, oboje supružnika imali su aferu, a to su otkrili istovremeno.

Oboje supružnika, potajno su s ljubavnikom/icom stigli u hotel i tamo, nabasali jedno na drugo te uhvatili jedno drugo u nevjeri.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

Suprug i supruga iz Kenije, jednu večer su se pozdravili i krenuli 'svojim putem' - on se morao vratiti na posao, a ona je krenula s prijateljicama na kavu. Par sati kasnije sreli su se tamo gdje to sigurno nisu očekivali.

Lokalni list Standard piše da je u hotelu u Mlolongu jedne večeri nastao pravi kaos kad su supružnici 'nabasali' jedno na drugo s ljubavnicima pod rukom. Dok su se oni svađali ispred svojih iznajmljenih soba, ljubavnik i ljubavnica su se 'izgubili'.

'Vidio sam ženu kako je zgrabila supruga i krenula ga tući', rekao je jedan od posjetitelja hotela. 'Onda je on počeo i nju udarati jer je i ona došla s namjerom da ga prevari', dodao je isti posjetitelj.

Da stvar bude gora, osoblje hotela je istom listu potvrdilo da su, i suprug, i supruga njihovi redovni gosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene