Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To je prijateljstvo

Biste li i vi ovo učinili za prijatelja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U vremenu u kojem živimo pravo i iskreno prijateljstvo je vrlo rijetko, međutim dvije djevojke iz malog bosanskog gradića Travnika, pokazuju kako iskreno prijateljstvo ipak postoji.

Dea Čabrić ove godine završava srednju školu i njezina kolegica Jasmina Fajkić željela joj je pokloniti nešto orginalno, što će pamtiti čitav život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBRZO JE UHIĆEN Horor u Bosni i Hercegovini: Monstrum silovao dvije djevojčice od 10 i 11 godina Novi potres u BiH (Foto: EMSC) Slabiji od subotnjeg Novi potres pogodio je područje Travnika, građani uznemireni: "Još jedan u nizu... Kad će prestati!"

Jasmina je angažirala 36 prijatelja iz 36 različitih država, koji su napisali poruke u kojima čestitaju Dei kraj školovanja, slikali se s tim i poslali Jasmini, a Jasmina je od toga napravila veliku foto-priču.

Tako su se na fotografiji našli Jasminini prijatelji iz Francuske, Austrije, Njemačke, Španjolske, Ugande, Kine, Nigerije i mnogih drugih zemalja.Što ste vi učinili za svog prijatelja ili što je on učinio za vas ? Komentare nam pošaljite na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene