Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je Tiffany Spears prijavila policiji da joj se čini kako se na zidu njezine trgovine pojavila rupa koja postaje sve veća, ismijali su je riječima da je vjerojatno vidjela duha ili miša.


No, nekoliko tjedana kasnije mala se udubina na zidu njezine trgovine u Fleetwoodu u Lancashireu pretvorila u rupetinu kroz koju se provukao maskirani provalnik. Kamera ga je snimila kako na trbuhu puže do blagajne i krade sto funti rano ujutro u ponedjeljak, piše Daily Mail.

Vezani članci Stjepan Sučić Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno" Koronavirus u Sloveniji, ilustracija Ništa od popuštanja mjera u Sloveniji: "Stanje je daleko od zadovoljavajućeg, nije se znatno smanjio broj oboljelih"

Do trgovine Tiffany Spears nalazi se prazan prostor i očito je kako je provalnik nekako ušao u njega i čekao priliku. Vlasnica dućana čak tvrdi kako joj se ponekad činilo da ju netko promatra kroz 'rupicu' na zidu, ali bi na kraju zaključila da umišlja.

Uhvaćen provalnik u stanove na zagrebačkom području

Kamere su dokazale suprotno, a i policija, koja sada provodi istragu, morala joj se ispričati.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook