Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je Tiffany Spears prijavila policiji da joj se čini kako se na zidu njezine trgovine pojavila rupa koja postaje sve veća, ismijali su je riječima da je vjerojatno vidjela duha ili miša.


No, nekoliko tjedana kasnije mala se udubina na zidu njezine trgovine u Fleetwoodu u Lancashireu pretvorila u rupetinu kroz koju se provukao maskirani provalnik. Kamera ga je snimila kako na trbuhu puže do blagajne i krade sto funti rano ujutro u ponedjeljak, piše Daily Mail.

Vezani članci Vjetropark kod Knina Tvrtka C.E.M.P. odbacila tvrdnje o nezakonitim radnjama: "Hrvatske šume nisu pogodovale, već su nam činile izravnu financijsku štetu" Uhićeni krijumčari droge U velikoj akciji pali krijumčari: Drogu nabavljali u Albaniji i BiH da bi je preprodavali u Hrvatskoj. Pogledajte što su im sve pronašli

Do trgovine Tiffany Spears nalazi se prazan prostor i očito je kako je provalnik nekako ušao u njega i čekao priliku. Vlasnica dućana čak tvrdi kako joj se ponekad činilo da ju netko promatra kroz 'rupicu' na zidu, ali bi na kraju zaključila da umišlja.

Uhvaćen provalnik u stanove na zagrebačkom području

Kamere su dokazale suprotno, a i policija, koja sada provodi istragu, morala joj se ispričati.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook