Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamere sve snimile

VIDEO Policija ju uvjeravala da je vidjela duha ili miša, a kad tamo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Tiffany Spears prijavila policiji da joj se čini kako se na zidu njezine trgovine pojavila rupa koja postaje sve veća, ismijali su je riječima da je vjerojatno vidjela duha ili miša.

No, nekoliko tjedana kasnije mala se udubina na zidu njezine trgovine u Fleetwoodu u Lancashireu pretvorila u rupetinu kroz koju se provukao maskirani provalnik. Kamera ga je snimila kako na trbuhu puže do blagajne i krade sto funti rano ujutro u ponedjeljak, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Do trgovine Tiffany Spears nalazi se prazan prostor i očito je kako je provalnik nekako ušao u njega i čekao priliku. Vlasnica dućana čak tvrdi kako joj se ponekad činilo da ju netko promatra kroz 'rupicu' na zidu, ali bi na kraju zaključila da umišlja.

Uhvaćen provalnik u stanove na zagrebačkom području

Kamere su dokazale suprotno, a i policija, koja sada provodi istragu, morala joj se ispričati.

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene