Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan tim u izradi vozila za Red Bull Soapbox

Juraj Šebalj i Mario Petreković složili svoju jurilicu za utrku

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Red Bull Soapbox utrka održat će se za nešto više od dva tjedna, a staza koja će se protezati od Kazališta Komedija do Manduševca teško da će poštedjeti neko vozilo iz kućne radinosti.

Čak 60 timova spustit će se na zagrebački Trg bana Josipa Jelačića i pokušati pritom ostvariti što bolje prolazno vrijeme, ali i pobrati visoke ocjene sudaca. Sudački tim kojeg čine Maja Šuput, Miroslav Zrnčević 'Mrgud', Martin Sinković, Damir Kedžo i Petar Bruno Basić na utrci će ocjenjivati kreativnost i dizajn vozila te izvedbu na startu.

Pročitajte i ovo Rally team Retro 2011. godine na Red Bull Soapbox utrci Red Bull Soapbox se vraća Sve što trebaš znati o potpuno nemotoriziranoj utrci u Centru Zagreba Juraj Šebalj (Foto: Anamaria Batur) - 5 Uskoro u Zagrebu Hrvatski rally vozač o najzabavnijoj utrci: U moru urnebesnih vozila niz stazu će se spustiti i jedan jastog

No, prije nego što nastupe u Zagrebu, timovi se moraju pobrinuti da dovrše svoja vozila, poštujući pritom sigurnosne propise. U radionicu su s istim ciljem prošlog tjedna ušli i Mario Petreković i Juraj Šebalj.

Juraj Šebalj, inače predstavnik žirija koji je odabrao najbolje timove prema prijavnim skicama i Mario Petreković koji će se na utrci naći u ulozi voditelja, pokazali su se kao odličan tim kad je u pitanju sastavljanje vozila.

Kako je izgledao njihov dan u Cat Corner Garage radionici pogledaj u videu, a njihovo vozilo iznenađenja pronađi na dan utrke, 14. rujna, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene