Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organizirani poput mrava

Impresivno: Ovako izgleda 'Black Friday' u Japanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stampedo mase Amerikanaca u trgovačkim centrima klasični su prizori tijekom Black Fridayja u SAD-u - prvog dana početka sezone rasprodaja.

'Black Friday' (Crni petak) naziv je za prvi petak nakon američkog blagdana Dana zahvalnosti i on je dan početka sezone rasprodaja. Amerikanci su na prošli Black Friday diljem zemlje potrošili 11,4 milijardi dolara te je zabilježen porast potrošnje od 6,6 posto u odnosu na isti dan lani.

Pročitajte i ovo Videozid, Petar Pereža: Rast potrošnje - 4 OBOREN REKORD! Crni petak "ludnica" u Hrvatskoj: Pogledajte koliko su Hrvati potrošili na danu trgovačkih sniženja Ilustracija CRNI PETAK Inspektorat u lovu na nepoštene trgovce: Pogledajte koliko ih je ovih dana uhvaćeno s prstima u pekmezu

Tijekom shopping groznice mnogo je ljudi ozlijeđeno jer se svatko žurio ugrabiti najbolje sniženje proizvoda kojeg žele. No, u Japanu je situacija potpuno drugačija. Ubrzana snimka ispred jednog trgovačkog centra pokazuje koliko su Japanci organizrani i tijekom ludnice najvećih sniženja. Pogledajte!


Black Friday In Japan - Watch MoreFunny Videos

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene