Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Imate tvrtku, trebate brzu i jeftinu dostavu u Zagrebu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Locodels, novi "Uber" za gradsku dostavu!

I Hrvatska ima svog predstavnika nove, „sharing ekonomije“ - zagrebački Locodels već nekoliko mjeseci uspješno skuplja nove klijente i brzo, sigurno i povoljnije dostavlja Vaše pakete.

Pročitajte i ovo pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta! PR Oglas Kreće sezona najboljih wellness & spa ponuda!

Zahvaljujući akciji sa Crnim Jajem sada možete brzo i povoljno dostaviti svoj paket na željenu adresu bez ikakvog straha da će se nešto izgubiti ili oštetiti. Na području grada Zagreba aktivno je tridesetak vozača, a sama dostava se radi na principu od vrata do vrata čime osiguravamo najbržu dostavu. Vrijeme reakcije vozača i preuzimanje narudžbe je 5 do 15 minuta, a sam prikup i isporuka manje od 2 sata!!! Položena sredstva koristite za dostave paketa do 5 kg ili do 20 kg.

Jeste li znali?

Locodels kao usluga gradske dostave paketa organizirana je kao dijeljena ekonomija (eng. „shared economy“). Svatko može postati dostavljač i aktivan je nakon sigurnosne provjere. Unutar web aplikacije cijena i vozačka ruta su transparentno prikazane. Brinemo se o dostupnosti podataka, pa su samim time dostupni svi podaci vezani uz pošiljku: vrijeme narudžbe, vrijeme prikupa, vrijeme dostave.

Ponuda vrijedi za dostavu paketa u vrijednosti 100kn za cijenu od samo 20kn!!! Ukoliko želite veće iznose dostave paketa, nadoplata se vrši direktno Partneru. Iznos od 100 kn je dovoljan za dvije do tri dostave prosječne udaljenosti!

Više o ponudi vidite na sljedećem linku: Locodels - gradska dostava nove generacije

Samo na Vašem Crnom Jaju!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene