Godina 2016. je pri kraju i vrijeme je za donošenje prve važne novogodišnje odluke - mjesto na kojem ćete dočekati 2017., a LifeClass Terme Sveti Martin su ono što tražite. Rezervirajte svoj doček na četiri lokacije na koji možete povesti i vašeg ljubimca.


Još nešto manje od dva mjeseca dijeli nas do najvažnije noći u godini. Doček Nove Godine u LifeClass Termama Sveti Martin izvanredno je iskustvo koje trebate iskusiti barem jednom u životu. Ne samo da ćete se izvanredno zabaviti, već će vam i tijelo i um biti zahvalni na pruženom odmoru.

Godina 2016. je pri kraju i vrijeme je za donošenje prve važne novogodišnje odluke - mjesto na kojem ćete dočekati 2017., a LifeClass Terme Sveti Martin su ono što tražite.

Međimurje je idealna zimska destinacija za odmor, a LifeClass Terme Sveti Martin trude se udovoljiti svačijem ukusu, pa vam daju mogućnost odabira između čak 4 lokacije za doček Nove Godine. Tu su Restoran Mira u sklopu Hotela Spa Golfer, dvorana Mira gdje zabave i plesnih nota neće nedostajati, Pub Potkova za one željne izazova i zanimljivih iskustava koja možete doživjeti samo u pubovima, a za ljubitelje tradicionalnog štiha tu je restoran Vučkovec s dvadesetogodišnjom tradicijom uz Live Band.

Bilo što odabrali, prvo jutro u 2017. uljepšat će vam brunch s kojim ćete povratiti energiju od stare i puni elana započeti novu 2017. Želite novogodišnji vikend provesti sa svojim psom? Nije problem,Terme Sveti Martin su dog friendly destinacija.

''First minute'' ponuda do 31. listopada, 2016. uključuje smještaj u Hotelu Spa Golfer ili u apartmanima Regina s uključenim doručkom i večerom, a nakon što doživite najbolju noć u godini, imate mogućnost uživanja u svakodnevnim animacijskim programima za sve uzraste uz neograničeno korištenje hotelskog bazena i The Temple of Life kompleksa. The Temple of Life mjesto je na kojem će vaš um, duh i tijelo pronaći ravnotežu, jer to je ono što zaslužujete.

Terme su osigurale i poseban popust od 15%, pa do 31. listopada 2016. za već 1229 kuna po osobi možete 4 dana uživati u izvanrednom smještaju, izvrsnoj hrani, hotelskim bazenima i The Temple of Life kompleksu. Jedino što nedostaje je vaša odluka o lokaciji unutar Terma na kojoj ćete dočekati Novu Godinu.

Više o ponudama možete pronaći na www.termesvetimartin.com, a za sve ostale informacije možete dobiti putem broja telefona +385 40 371 111 ili slanjem upita na info@termesvetimartin.com.