Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekrasne plaže

Hrvatska OPET U TOP 10 destinacija, evo kakvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pretragama na tražilici Google za ovu godinu, Hrvatska je zauzela 10. mjesto među najpoželjnijim odredištima za bračno putovanje.

Prema pretragama na tražilici Google za ovu godinu, Hrvatska se našla među deset svjetskih top destinacija za odlazak na medeni mjesec, a listu zemalja objavio je Huffington post kao pomoć onima koji još ne znaju gdje bi na bračno putovanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

"Ova mediteranska zemlja, koja se nalazi preko Jadrana iz Italije, ima prekrasne plaže i puno mjesta za istražiti, od drvenih gradova do tajnih vrtova", stoji u opisu Hrvatske koja je zauzela 10. mjesto. Među istaknutim gradovima za posjetit su, između ostalih, Motovun i Dubrovnik.

Na prvom mjestu top destinacija je Novi Zeland, a slijede ga Cancun, Maldivi, Bali, Tajland, Belize, St.Lucia, Tahiti i Karibi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene