Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pojedini roditelji su se toliko zabrinuli da su odlučili djecu više ne slati na nastavu.


Čelnici Ministarstva obrazovanja u saudijskom gradu Medini napokon su donijeli odluku da se djevojčice koje pohađaju školu u Al-Shalayelu hitno presele u neku drugu zgradu jer je zdanje u kojem su se dosad educirale, tako se barem vjeruje, opsjednuto.

Vezani članci Željko Kolar, krapinsko-zagorski župan Župan poručio roditeljima: "Razumijem da mogu biti protiv mjera, ali ne na način da ugrožavaju ostalu djecu" Zabijen nož u stol Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem pa ga zabio u stol. Svladao ga bivši pripadnik ATJ Lučko

Lokalni list Al-Watan navodi da zadnjih tjedana mnoge od njih od straha nisu ni pohađale nastavu, odnosno da su dodatni pritisak na nadležne institucije izvršili roditelji koji se uplašili za živote svoje djece.

VIDEO 'Čuli smo da netko hoda po stepenicama, a stepenica nigdje nije bilo'

Naime, ravnateljica je već jednom prilikom zatražila intervenciju nadređenih jer je riječ o problemu koji nije od jučer, ali po tom pitanju sve do prije nekoliko dana nije ništa poduzeto ukoliko izuzmemo da je u školu poslan čovjek koji je pokušao pomoći tako što je recitirao rečenice iz Kur'ana.

Učenice te škole su se, navodi list, često rušile u nesvijest ili trpjele napadaje, a da ih možda muče takozvani džini ljudi su posumnjali pogotovo nakon što su čuli dva prilično jeziva svjedočanstva.

Tvrdi da je progoni bratov duh i nudi ove snimke kao dokaze

Tako je jedna učenica navela da je vidjela starca kako sjedi na školskom igralištu, a čistač pak djecu kako na istome mjestu usred noći igraju nogomet.

Ono što je te susrete učinilo posebnima jest tvrdnja da su taj starac i mali nogometaši nestajali pred očima onog trenutka kada su im se djevojčica i čistač pokušali približiti. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook