Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamikaze na cesti

Gore od ruskog ruleta: Pogledajte na što liče šangajske prometnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko ovo preživi, pričat će.

Nećemo otići toliko daleko pa reći da su šangajski vozači najgori na svijetu, ali nakon što pogledate sljedeće snimke, vjerojatno ćemo se svi moći složiti oko toga da zaslužuju da budu uvršteni u konkurenciju.

Pročitajte i ovo Sudar na autocesti kod Županje - 1 Hitne službe na terenu Teška nesreća na autocesti A3: Kod Županje se sudarila dva teretnjaka Josip Medved, zapovjednik Mobilne jedinice prometne policije Kontrola kamiona i autobusa Kazne su visoke, ali mnogi vozači ne drže se strogih pravila: "U pravilu svi imaju isti izgovor"

Čini se da je jedino pravilo na tamošnjim prometnicama da pravila nema, pa se nekome strancu za volanom u najvećem gradu Kine najbolje pripremiti na baš sve. 

Kina ukinula politiku jednog djeteta

Istina, muškarac koji je ove snimke podijelio na Liveleaku se mogao i više prilagoditi uvjetima na tamošnjim cestama, no da je uglavnom s pravom gubio živce, nije sporno.

Uostalom, da je vožnja po kineskim prometnicama doista život na rubu, potvrđuje i tragičan podatak koji je u svibnju objavila Svjetska zdravstvena organizacija, a koji kaže da u Kini godišnje u prometu život izgubi preko 200.000 ljudi! 

Kina najgora na svijetu po internetskoj slobodi

  

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene