Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlostavljanje životinja

FOTO Za svaku osudu: Ovako je kaznila svoju mačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica iz Tajvana na svoj Facebook profil stavila je fotografiju svoje mačke. No, nije to bila bilo kakva fotografija...

Kiki Lin je studentica s Tajvana koja je na neobičan i okrutan način odlučila kazniti svoju mačku. Strpala ju je u staklenu teglu i jadnu, skučenu životinju tako fotografirala te fotku objavila na Facebooku.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Uhićen ubojica - 2 Stiglo priopćenje Oglasila se osječka policija: "Nije bilo zataškavanja, dostavili smo sve što smo prikupili"

Šokirani korisnici Facebooka osudili su njezin postupak, no Lin ih je odgovorima dodatno šokirala. Poručila je kritičarima "kako imaju previše slobodnog vremena" kad toliko vise po Facebooku, prenosi Daily Mail.

VIDEO Doznajte zašto je ovaj mačak postao nova internet senzacija

Svoj postupak pravdala je time što joj je mačka nestašna i što je isprobavala nov način transporta za nju.

Lin je zaradila, nakon provedene istrage kineskih vlasti, gdje studira, i prijavu. Ako je proglase krivom, mogla bi platiti veliku kaznu ili završiti do čak godine dana u zatvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene