Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna trgovina u Norveškoj pretjerala je sa stvaranjem ugođaja za Halloween. Izazvali su zgražanje javnosti postavljanjem replika odrezanih ljudskih šaka na odjel kostima i ukrasa te su se na kraju ispričali i sporne artikle uklonili.


Roditelji s djecom ostali su šokirani tijekom shoppinga u trgovini Europis u Norveškoj. Kupujući kostime i dekoracije za Halloween zajedno s djecom, jedan ih je artikl doslovce užasnuo. Naime, na policama su se našle i lažne odsječene ljudske šake, zapakirane u mesarske paketiće i pošpricane lažnom krvlju.

Vezani članci Premijeka Norveške Erna Solberg Zbog proslave rođendana norveška premijerka pod istragom zbog kršenja mjera, jedna izjava bila je dovoljna da se policija baci na posao Krv u epruvetama (Foto: Dnevnik.hr) U Norveškoj troje zdravstvenih radnika u bolnici zbog ugrušaka nakon cijepljenja

>> Strašno! Ovo je jedini zabilježeni slučaj u kojem je DUH uzrokovao smrt čovjeka!

Reakcija roditelja bila je žestoka, a Europis, koji ima trgovine diljem Norveške, povlači artikl s polica. 'Nismo željeli izazvati zgražanje i uznemiriti ikoga, osobito ne djecu i odmah povlačimo artikl iz trgovina', rekao je za NRK Knut Spaeren, glasnogovornik tvrtke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook